Megújult Dr. Bengáli weboldal + cicás webáruház


Sziasztok! Örömmel jelentjük be nektek, hogy a weboldalunk új külsőt és belsőt kapott, tehát teljesen megújult.

Hogy miért? Mert a Dr. Bengáli tenyészet 7 éves lett. Ez a mi saját születésnapi ajándékunk magunknak és nektek. Tényleg ideje volt a váltásnak. Bízunk benne, hogy tetszeni fog nektek és még több hasznos információval szolgálhatunk számotokra.

Igyekszünk a weboldalunkat többször frissíteni és minél több blogbejegyzés írni, de egyelőre még mindig a Facebook a fő kommunikációs csatornánk.
 
Még egy kis apróság: tudjuk azt, hogy nem mindenki teheti meg, hogy legyen egy bengáli macskája, vagy bármilyen cicája. Ezért úgy gondoltuk, hogy az oldalon létrehozunk egy webshopot, ahol kizárólag macskás termékeket tudtok vásárolni. Így akár otthonodba is beszerezhetsz egy macskás/cicás ajándéktárgyat. Jövő évben itt a webshopon lesz megvásárolható a 2025-ös Dr. Bengáli cicanaptár is. Igen… egy év kihagyás után ismételten piacra dobunk egyet!
 
Mivel fontos nekünk a minőség, így a már megszokott minőséget képviseljük ebben is. Nálunk nincs kínai gagyi termék, csak kizárólag eredeti minőségi cuccok. Ezáltal kicsit drágábbak is vagyunk, mint a Temu és társai.
 
És hogy mivel kedveskedünk nektek? Nyitás alkalmából használjátok a DRBENGALI10 kupont és a shopban lévő vásárlás összegére máris 10% kedvezményt kaptok.
 
Webshop elérése: https://drbengali.hu/shop/
 

X