Ezüst bengáli macska 2022. 06. 04., Szombat, 01:22

Ezüst bengáli macska

Hallottál már az ezüst bengáli macskáról?

Kedves olvasóink és érdeklődőink!

Örömmel jelenthetjük be, hogy a Dr Bengáli tenyésztet immár ezüst bengáli macskákkal is foglalkozik és tenyészti őket. Ha érdekel Téged is egy ezüst bengáli cica, ne habozz írj nekünk üzenetet, így akár elsőként csaphatsz le rá. 

A 2022-és év igazán aktívan telt számunkra, hiszen több cica is érkezett a Doctor Bengáli macskái közzé. Kezdve egy ezüst bengáli kislánnyal, melynek neve: Jázmin. Jázmin után Kenny következik a sorban aki egy ezüst bengáli kandúr mely a mai nap folyamán érkezett. 

Az új ezüst kandúrral a Dr Bengáli tenyészet egy új szintre lépett, hiszen immáron nem csak egy bengáli kandúr "dolgozik" (Bubu) nálunk. 

Az ezüst bengáli macska maximum külsejében különbözik az aranybarna társaitól. Jelleme és viselkedése teljes mértékben megegyező a rozettás és márványos társaival.

Rengetegen kérdeztétek már a facebook oldalunk az köszönhetően, hogy mikorra várható az első ezüst bengáli cica alom? Pontos választ nem tudunk adni erre a kérdésre de várhatóan ezüst bengáli cicánk 2022 decemberében vagy 2023 első negyedévében várható. Az érdeklődés kifejezetten nagy az eladó bengáli macskákra ezért ha tőlünk szeretnél macskát, akkor ne habozz és írj üzenetet. 

Hamarosan pedig bemutatkozik a Dr Bengáli tenyészet első hóbengáli alma. Erről majd egy külön bejegyzésben fogunk titeket értesíteni.

 

up