Dr. Bengáli macska tenyészet

Üdvözlünk

Köszöntünk Téged bengáli macska tenyészetünk weboldalán. Ha még új látogató vagy akkor érdemes megtekintened friss blogbejegyzéseinket hiszen rengeteg hasznos információt találsz arról, hogy mit és hogyan érdemes csinálni macskatartás témában, ezenkívül "személyesen" is megismerhetsz minket. Új látogatóként érdemes megnézned az alábbi videót amiben szerepel az egész csapatunk. Próbálunk naprakész információt nyújtani cicáinkról és életünkről aminek segítégével könnyebben nevelheted a saját kiskedvencedet.Nem utolsó sorban pedig érdemes megnézned a nálunk felnevelkedett cicusokat 

hiszen lehetséges, hogy Te is majd egy ilyen macskára vágysz. A Doctor Bengáli macskatenyészet egy két főből (férj és feleség) álló fiatal "csapat". Célunk, hogy minőségi szolgáltatást nyújtsunk vevőinknek és más érdeklődőknek. Nevelési tanácsok, macskatartási útmutatás, segítségnyújtás "problémás" esetekben stb (nem csak vásárlók számára). Elengedhetetlen megemlíteni még, hogy nagyon fontos számunkra, hogy lehetőségeinkhez mérten első oszályú bengáli cicákat neveljünk fel saját otthonunkban, eladásra. 

Blog bejegyzések

Még itt vagyunk és más országokban is

Még itt vagyunk és más országokban is 2020. 11. 06., Friday, 18:30

Bő két éve, hogy nem írtunk a bengáli macska tenyészetünk blogjában. Itt az idő, hogy felfrissítsük kicsit az online jelenlétünket és ne csak Facebookon tevékenykedjünk, hiszen ott extrán aktívak vagyunk.

Még itt vagyunk és más országokban is
Látogatás

Látogatás 2018. 08. 27., Monday, 19:13

Meglátogattuk az első alomból egy bengáli cicánkat: Anuketet. 

Látogatás
Macskák vs. Otthoni berendezés

Macskák vs. Otthoni berendezés 2018. 08. 21., Tuesday, 17:46

Mennyire rongálják meg a cicák az otthoni berendezést? Ez az egyik leggyakoribb kérdés, amit a tenyészetünket felkereső érdeklődők általában feltesznek nekünk. 

Macskák vs. Otthoni berendezés
Jófogás?!

Jófogás?! 2018. 08. 20., Monday, 10:14

Hogyan, vagy hogyan NE vásárolj cicát az Interneten. Összefoglaló cikk az internetes állatvásárlásról amit érdemes elolvasni a kiválasztott kiscicus vásárlása előtt. Nem csak vásárlóinknak!

Jófogás?!
Törzskönyv nélkül

Törzskönyv nélkül 2018. 08. 15., Wednesday, 14:58

Az elmúlt időszakban rengeteg emailt és telefont kaptunk azügyben, hogy törzskönyv nélkül mennyivel lenne olcsóbb a kiválasztott cicus. 

Törzskönyv nélkül
Miért tűntűnk el? Új kiscicák születtek!

Miért tűntűnk el? Új kiscicák születtek! 2018. 03. 19., Monday, 02:47

Mostanában nem sokat posztoltunk Facebookon és az új eladó kiscicáinkról sem raktunk fel képet és nem is hirdettük őket, de most szeretnénk elmondani, hogy miért volt ez.

Miért tűntűnk el? Új kiscicák születtek!
Bengáli macska tenyészet

Bengáli macska tenyészet 2018. 02. 28., Wednesday, 23:07

Egy kis összefoglaló tenyészetünkről. Abban az esetben, ha érdekel téged, hogy hogyan is zajlanak nálunk a mindennapok.

Bengáli macska tenyészet
Lesifotó a kicsikről

Lesifotó a kicsikről 2018. 02. 16., Friday, 17:14

Nemrég megszületett tenyészetünk első 4 cicusa. Az első "komolyabb" képeket itt tekinthetitek meg.

Lesifotó a kicsikről

Szolgáltatások

Macska árusítás és macskablog a weboldalunk fő profilja. Kicsiny tenyészetünk törekszik arra, hogy a legmegfelelőbb információkkal lássa el az erre tévedő látogatót. Blogunkon követheted bengáli cicáink életét rengeteg tanács és hasznos információ mellett. Egy tenyészettől elvárható, hogy maximális szolgáltatást nyújtson a leendő ügyfelek számára. Mi mindent megteszünk azért, hogy vásárlóink és leendő ügyfeleinknek elégedetten távozhassanak egy telefonhívás vagy személyes látogatás után. Hogy megkönnyítsük a dolgotokat az alábbi szolgáltatásokat bárki és bármikor igénybe veheti: 

Előjegyzés

Előjegyzés

Éppen nincs eladó kölykünk, viszont tőlünk szeretnél vásárolni? Akkor lehetőséged van előjegyezni egy cicust a következő alomra. Több lehetőség is rendelkezésere áll számodra. Érdemes előre szólni nekünk!

Részletek
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Tenyészetünk csapata szívesen segít a kiválasztott cica házhozszállításában. Előre megbeszélt időpontban szinte bármikor házhoz szállítjuk kiskedvencedet. Az ár megbeszélés kérdése.

Részletek
d

d

Amennyiben úgy gondolod, hogy szeretnél tőlünk segítséget kérni megteheted. Ha tudunk jótanácsokkal látunk el. Azt azért vedd figyelembe, hogy nem állatorvosok vagyunk, ha komoly gond van azonnal állatorvos!

Részletek

Az élet más gazdiknál

Az eladott cicáinkat folyamatosan próbáljuk nyomon követni, hiszen számunkra fontos ilyen ösvényen haladnak a nálunk nevelkedett tündérkék hova kerülnek és hogyan nevelkednek. Szerencsére eddig nem lőttünk mellé, hiszen 100%-osan elégedettek vagyunk vásárlóinkkal. Osztozunk örömünkben és bánatukban egyáránt, ahol és ahogy tudunk próbálunk segítséget nyújtani, ámbár néha Mi is kapunk jó tippeket. Nem is próbáljuk tovább szaporítani a szót: ilyen az élet más gazdiknál. A legfrisebb szösszeneteket itt tekinthetitek meg. 

Üzenj nekünk

Kedves Látogató!

Vásárolni szeretnél egy igazi törzskönyves bengáli macskát? Egy kérdésed van amire tőlünk szeretnél választ kapni? Nincs más teendőd mint, hogy a jobb oldali üzenetküldőbe begépeled kérdésedet, üzeneted és elküldöd számunkra. Kérlek azt vedd figyelembe, hogy tenyészetünk kicsi ezért azonnal nem minden esetben tudunk válaszolni az üzenetedre! 

Statisztika

Tenyészmacska

10

Alom

11

Született cica

87

Szétrágott cipő

4

up