Mi itt vásárolunk! Macskakaja és macskajáték olcsón! 2018. 02. 21., Wednesday, 21:15

Mi itt vásárolunk! Macskakaja és macskajáték olcsón!

Sokan kérdeztétek, hogy hol veszünk macskajátékot, ami interaktív és viszonylag olcsó.

Bemutatunk pár forrást, amit érdemes mindenképpen meglátogatnotok, hiszen sokkal olcsóbb, mint egy nagy áruházlánc vagy egy Fsnapp.

Amikor mi nagybevásárlást tartunk, azt ebay-en tesszük meg, rengeteg jó és értékes dolgot lehet találni akár fillérekért. Amennyiben azonnal kell valami vagy nem tudunk angolul, akkor a Magyar shopokat és webáruházakat érdemes felkeresni! Mi játékokat az alábbi kettő webshopból szoktunk vásárolni. A faszacuccok.hu rengeteg játékkal és macskás kiegészítővel rendelkezik. Ezeket ide kattintva tudjátok megtekinteni. Ha kicsit komolyabb kütyükre vágytok, akkor a KütyüZóna.hu állatos részlegét ajánljuk figyelmetekbe! Itt rengeteg egyedi és hasznos kiegészítőt találtok cicáitoknak és kutyáitoknak!

Ha állateledelről van szó, akkor kettő shopot tudunk bátran ajánlani, ahol olcsón és sokszor kedvezményesen vásárolhattok állateledeleket. Az egyik webáruház a Petissimo, ahonnan mi rengetegszer rendeltünk már és soha nem volt velük probléma. A másik, amiben ugyancsak nem fogtok csalódni az a Zooplus webáruház. 

Higgyétek el megéri kifizetni a szállítási költséget, mivel minőségi és olcsóbb ételekhez, játékokhoz juthattok hozzá, mint a "fizikai" boltokban. 

up