Még itt vagyunk és más országokban is 2020. 11. 06., Friday, 18:30

Még itt vagyunk és más országokban is

Bő két éve, hogy nem írtunk a bengáli macska tenyészetünk blogjában. Itt az idő, hogy felfrissítsük kicsit az online jelenlétünket és ne csak Facebookon tevékenykedjünk, hiszen ott extrán aktívak vagyunk.

Nehéz lenne kettő év eseményeit besűríteni egy bejegyzésbe ezért folyamatosan fogunk újabbnál újabb indokkal és cikkekkel jelentkezni… ez viszont most csak egy egyszerű és rövid bemutatkozás.

Az elmúlt 2 évben rengeteg változás történt a macska tenyészetünk életében hiszen rengeteg új és boldog gazdit ismertünk meg és a sors úgy hozta, hogy külföldön is élnek már kiscicáink.

Létrehozunk nektek egy macskatérképet, hogy tudomásunk szerint pontosan hogy és miképpen bővül tenyészetünk kiterjedése az országon belül és kívül egyaránt.

Felsorolunk nektek pár magyar települést, ahol akár sétáltatás közben is találkozhattok a nálunk született bengáli macskákkal:

Pécs
Kaposvár
Budapest
Szeged
Szekszárd
Dombóvár
Nyíregyháza
Balatonlelle
Veszprém
Zimány
Szarvas
Békéscsaba

Legfontosabb városunk Kaposvár, hisz a tenyészetünk ide való, tehát itt minket akár személyesen is megtaláltok. Keressetek fel minket és vegyétek fel velünk a kapcsolatot, hogy élőbe is megcsodálhassátok ezeket a gyönyörű bengáli cicákat.

Bengáli macska szempontjából Pécs is kedvenc városaink közé tartozik, hiszen Bubu, Lizi és Olimpia cicánk is Pécsről származik, akik gyorsan a szívünkhöz nőttek. De nem csak vettünk, adtunk is el Pécsre cicát, valamint Pécsen él egyik kedvenc bengáli macska gazdink is, akivel a vásárlás óta jó kapcsolatot ápolunk és azóta már többszörös pécsi bengáli tulajdonos.

Sok vevőnkről elmondható, hogy az első bengáli macska vásárlása után nem áll meg és testvért akar a cicája mellé, így többszörös vásárlónkká válik. Ennek köszönhetően sok cicánkat megtaláljátok Budapesten, olyan vevőnk is akad, aki nem állt meg két cicánál sem, három Doctor Bengáli macska boldog tulajdonosa már.

Az országok ahova már költöztek Doctor Bengáli cicák:

Amerika
Németország
Ausztria
Svájc
Hollandia

A történetünk nem állt meg, hamarosan ismételten jelentkezünk. Addig is kövessétek a Facebook oldalunkat és Instagramunkat.

up