Miért tűntűnk el? Új kiscicák születtek! 2018. 03. 19., Monday, 02:47

Miért tűntűnk el? Új kiscicák születtek!

Mostanában nem sokat posztoltunk Facebookon és az új eladó kiscicáinkról sem raktunk fel képet és nem is hirdettük őket, de most szeretnénk elmondani, hogy miért volt ez.

Az új kiscicák egy része ma egy hetes és egy napos és vannak, akik ma egy hetesek. Ez furcsán hangozhat, de olvassátok el a blogbejegyzést. Egy boldog és egyben szomorú történet következik.

Március 10.-én délután épp itt voltak nálunk a szüleim (Ali apa-anya), hogy megcsodálják az első alom cicáit. Nagyon jó volt a hangulat, kávéztunk, sütiztünk, jót beszélgettünk. Anyukám és apukám is el voltak hűlve a kiscicáktól (pedig egyik sem macskás fajta). Majd egyszer csak Lizi cicánk “jelzett”, hogy hamarosan megtörténik a dolog, amit már napok óta izgatottan vártunk Andrissal, hogy világra hozza első utódait. Innentől Andris folyamatosan mellette volt, figyelte, hogy mi történik vele, nehogy valami komplikáció legyen, ahogy Afrodité szülésénél (szerencsére az rendben lezajlott). A szüleimnek mondtam, hogy még most menjenek el, ha nem akarják hallani, látni, hogy hogyan szül egy macska (bár Lizike teljes nyugalomban egy másik szobában kuckózott be a szülésre készülve), de szüleim végül maradtak, mert tudják, hogy a macskák nálunk családtagok, mennyire fontosak nekünk és kíváncsiak voltak az új bengáli kiscicákra. Végül este Lizi, a bengáli macskánk nagyon ügesen két kis bengáli cicát hozott a világra. Mindkét cica kandúr volt, az egyik márványos, a másik rozettás mintájú. Nagy volt az öröm, Lizi és a kiscicák is jól voltak. Nem történt semmi a következő pár órában, teljes nyugalom, úgyhogy Andris elkönyvelte, hogy befejeződött a szülés, de én még úgy gondoltam, hogy a Liziben van még cica, mert úgy tapintottam, de ennek ellenére semmi jelét nem mutatta, hogy szülni fog még. Március 11., vasárnap délelőtt eseménytelen volt, semmi extra nem történt, Lizike a két kiscicájával volt elfoglalva. Viszont engem nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy szerintem lesz még itt kiscica, ezért órákig figyeltem, hogy mozdul-e a hasa, van-e összehúzódása, betapintottam a hasát, hogy van-e ott valami. Mondtam Andrisnak,hogy úgy látom, hogy lesz itt még szülés ma, bár nem hitt nekem. Andris csinálta a dolgát, amíg engem már teljesen hülyének nézett, hogy állandóan Lizit figyelem. Mondanom sem kell, hogy igazam lett! A nőknek mindig igazuk van. :D Lizike vasárnap délután még két bengáli kiscicát szült. Az egyik egy márványos nőstény, a másik egy nagy rozettás kandúr. Úgyhogy végül 4 darab szupercuki kiscicával örvendeztetett meg minket Lizi. Nagyon boldogok voltunk, minden rendben volt,rendszeresen rájuk néztünk, hogy minden rendben van-e, de Lizi ügyesen elláta őket.

Meg is osztottuk már Facebook oldalunkon is a kiscicák megérkezésének hírét, amikor vasárnap este megtörtént a legszörnyűbb dolog, amire egyáltalán nem számítottunk. Épp mentem ellenőrizni a kiscicákat és észrevettem, hogy az egyik kiscica, a fekete márványos kis kandúr nem mozdul. Sajnos szegény kis Batman (már el is neveztük) elpusztult. :( Mérhetetlenül szomorúak voltunk/vagyunk Andrissal, hogy elveszítettük Batmant, a márványos kandúr cicát. 

Emiatt nem jelentkeztünk annyit mostanában Facebook oldalunkon és nem is hirdettük az új eladó kiscicáinkat, mert nem szerettünk volna most még ezzel foglalkozni, csak meggyászolni a kiscicánkat, Batmant, mert nagyon megviselt minket a halála. 

Nagyon szomorúak vagyunk Batman elvesztése miatt, mindig emlékezni fogunk rá, viszont van 3 másik új bengáli kiscicánk, akiknek örülünk, hogy velünk vannak. Akik már megtekinthetőek az eladó macskáink között.

RIP Batman

Ui.: Az ügyeletes állatorvosnak előre be volt jelentve, hogy valószínű, hogy hétvégén szülni fog macskánk, telefonon tartottuk a kapcsolatot és vasárnap délutánra be is voltunk rendelve egy UH-ra, hogy minden rendben van-e, de pont addigra Lizi megszülte a másik két kiscicát is.

Ali

up