Bengáli macska tenyészet 2018. 02. 28., Wednesday, 23:07

Bengáli macska tenyészet

Egy kis összefoglaló tenyészetünkről. Abban az esetben, ha érdekel téged, hogy hogyan is zajlanak nálunk a mindennapok.

Hogyan fejlődnek kiscicáink, akkor olvass tovább! A Doctor Bengáli tenyészet ezen cikkében belátást nyerhetsz hétköznapjainkba. Azt is megtudhatjátok a cikkből, hogy miért gondoljuk magunkat etikus macskatenyésztőknek.

Az első és legfontosabb, amit meg kell említeni, sosem gondoltuk volna, hogy valaha is bengáli macska tenyészetünk lesz. Főleg nem azt, hogy ilyen hamar boldog kismacsekok tulajdonosai és gazdái leszünk. Viszont ennél nagyobb boldogság nem nagyon történt velünk mostanában.

A mindennapjaink és reggeleink a szokásos módon telnek, felkelünk és elfogyasztjuk a naponta kötelező adag kávét, aminek segítségével végigpörögjük a napjainkat. A bengáli macskáink reggelente friss, finom Royal Canint rágcsálnak az etetőtáljukból. Bubu, a kandúrunk velünk fekszik és velünk kel, ő egy igazi “ágymacska”, aki nélkül már zavaró lenne, ha nem egy macskába ütközne épp valamelyik testrészünk alvás közben. Napközben mindenki végzi a szokásos dolgát, a feleségem jelenleg még az orvosi egyetem utolsó évét járja, ezért rám hárul a macskákkal kapcsolatban minden feladat délelőtt és kora délután, szóval enyém a pálya. Munka után pedig hazaértével első dolga Neki is beállni a macskanevelésbe. Hazudhatnék arról, hogy minden egyes nap örömmel almolok ki, hiszen nem így van, de hát ez is a macskatartás feladatai közé tartozik, ahogyan az összes többi kedvesebb feladat, viszont a cicák boldogsága mindent megér. 

A cicáink a bengáli macska tenyészetünkben velünk élnek, hiszen nem egy külön szobában tartjuk őket, hanem végignézik és bekapcsolódnak mindennapjainkba. Lizike “jó” szokása, hogy órákon át meredten képes nézi a különböző animációs rajzfilmeket. Ha mi TV-t nézünk, akkor bengáli cicánk is nézik velük miközben hízelegnek és dorombolnak az ölünkben vagy a kanapé karfáján. 

Tenyészetünk élete nemrég megváltozott, mivel Afrodité macskánk 4 irtó cuki kiscicát hozott a világra, amivel bearanyozta életünket. Így ő most jelenleg anyai feladatait látja el és hagyjuk is őt nyugalomban.  Így a Doctor Bengáli tenyészetben már 7 macska van. Az életünk fenekestül felfordult, napi 16 óra megosztott figyelem és gondozás. Ez sem volt egy egyszerű szakasz. Majd eltelt egy hónap….

Kiscicáink fejlődését öröm nézni, hiszen a kis kedves, bújós, egésznap alvós, pici nőstényekből és kandúrból életvidám, mindent felfedezni akaró cicák lettek. Minden új nekik, a napokban már száraz táp rágcsálásával is próbálkoznak, a víz ivása pedig egyáltalán nem jelent már problémát. Aktív felfedezők egy lakásban, egy bengáli macska tenyészetben és mindig találnak valami újat. Örömmel és boldogsággal tölt el minket, hogy itt nevelkedhetnek fel. 

Szerencsére a 4 macskából 2 már szerető gazdira talált, de tenyészetünket még nem hagyhatják el hiszen 3 hónapos korukig az anyjuk és testvéreik mellet a helyük, hogy megfelelő szocializálódásban és fejlődésben részesüljenek. (Legalább így mi is kiélvezhetjük egy kicsit a pici cicák dögönyözését, szeretgetését.) Kettő bengáli cica még szerető gazdára vár. Eladó cicáinkat itt tekintheted meg, bátran írj nekünk, amennyiben érdekel egy bengáli macska. Az első alom kiscicáit kedvezményes és bevezető áron adjuk el.  

Véleményünk szerint a macskáink a lehető legjobb körülmények között nevelkednek és legjobb tudásunk szerint Mi mindent megadunk macskáinknak, hogy a legjobb formában, gyönyörű bundával és kiváló életkedvvel hagyják el bengáli macska tenyészetünket. 

Ha komolyak a szándékaid és szeretnél egy bengáli macskát, akkor látogasd meg személyesen a tenyészetünket és nézd meg a saját szemeddel, hogy mi hogyan neveljük macskáinkat és hogy milyen szeretetben, összhangban élünk velük. Vedd fel velünk a kapcsolatot ha felkeltettük érdeklődésedet. 
 

up