Rólunk

Bemutatkozunk

 

Más tenyészetektől talán annyiban különbözünk, hogy egy lakásban élünk a macskákkal, akik nálunk családtagok és a munkámból kifolyólag (informatikus) nagyon sokat vagyok velük. Tehát mi  a macskákkal élünk, a bengáli macskák pedig velünk. Tenyészetünk számára fontos, hogy a bengáli cicáinknak stresszmentes, szeretetben gazdag, boldog, kiegyensúlyozott életet és sok-sok együtt töltött időt tudunk nyújtani és persze, hogy mindenből a legjobbat kapják, legyen az étel, játék vagy bármi más, amire egy macskának szüksége lehet.

Miért tőlünk vásárolj?

Ha egy különleges, igényes, okos, játékos, eleven, bújós, barátságos és gyönyörű mintájú, selymes szőrű, izmos/sportos testfelépítésű cicára vágysz, akkor jó helyen jársz! Tenyészetünk alapelve a gyönyörű, minőségi kiscicák tenyésztése és az, hogy később a legjobb helyre, egy megbízható, szerető családhoz kerüljenek. Minden cicus eladása előtt megismerjük a vásárlóinkat, hogy a kiskedvenceink a lehető legjobb helyre kerüljenek.

A bengáli cicus az egyik "legbeszédesebb" macskafaj. Folyamatos nyávogásával kommunikál környezetével és gazdájával. Egyáltalán nem zavaró, hiszen Te is beszélgethetsz a cicáddal és Ő "megérti".

up