Dr. Bengáli macska tenyészet

Házhozszállítás

A Dr Bengáli.hu csapata szívesen segít a kiválasztott cica házhozszállításában. Előre megbeszélt időpontban szinte bármikor házhoz szállítjuk kiskedvencedet. Az ár megbeszélés kérdése. 

Kérlek azzal számolj, hogy mindketten dolgozó emberek vagyunk és ez egy extra szolgáltatás, aminek viszonylag magas ára van. A kiválasztott bengáli cicát tisztán adjuk át, mint hogyha te magad hoznád el a bengáli macska tenyészetünkből. 

Útközben nekünk rengeteg "balesetre" kell felkészülni. A kiscicának egy hosszabb utazás viszonylag megterhelő bármennyire is jól szocializált. Előfordulhat, hogy bekakil és bepisil. Ebben az esetben minden felszerelésnek a kocsiban kell lennie, hogy megtisztítsuk és tökéletes állapotban adjuk át számodra. 

Kérlek csak abban az esetben keress minket házhozszállítással kapcsolatosan amennyiben más módon nem tudod megoldani a cicád elvitelét. Ha nincs más lehetőség akkor természetesen segítünk, de jobban preferáljuk ha Te magad látogatod meg tenyészetünket. Így megismerheted az anyukát és az apukát is. Ha pedig nem utolsóként jössz a cicáért akkor még a kistestvéreivel is játszhatsz! 

up