Dr. Bengáli macska tenyészet

Előjegyzés

Éppen nincs eladó macskánk, viszont tőlünk szeretnél vásárolni? Akkor lehetőséged van előjegyezni egy cicát a következő alomra. 

Bengáli macska tenyészetünk roppant kicsi és a közeljövőben nem is szeretnénk bővíteni a tenyészállományunkat. Rengeteg ügyfél ezért is választ minket, hiszen a cicáink köztünk élnek a nap 24 órájában. Évente pár kismacsek születik nálunk, tehát érdemes időben szólni nekünk, ha esetleg tőlünk vásárolnál cicát. 

A megszületett macskáinkat 1 hónapos koruktól hirdetjük meg, általában pár nap alatt lefoglalják az összes eladó kiskrapekot. Így könnyedén lemaradhatsz álmaid kedvencéről. 

Előjegyzés esetében két lehetőség van, az első az, hogy szólsz nekünk az elérhetőségeink egyikén, hogy a jövőbe nézve szeretnél vásárolni tőlünk egy bengáli macskát. Mi felírjuk a nevedet és a telefonszámodat és amint megszületnek a cicák, de lekésőbb két hetes koruk után mi szólunk neked, hogy van szabad eladó cica. 

Ha biztosra akarsz menni abban, hogy mindenképpen jusson neked bengáli cicus akkor második lehetőségként foglaló ellenében lefoglalsz egy meg nem született macskát. Az előjegyzési foglaló ára minden esetben: 40.000 ft. Ebben az esetben Te magad választhatod ki elsőként, hogy melyik cicát szeretnéd magadnak amint megszületnek. Ha több vásárló foglalózza le a meg nem született almot, abban az esetben foglalási sorrendben választhatóak a kiskedvencek. Természetesen tájékoztatunk arról, hogy előtted már foglalt-e valaki cicát. 

Mielőtt írnál nekünk kérlek nézd át az eddig tenyészetünkben született cicákat - az eddig eladott macskáinkat -és ezek alapján dönts, hogy szeretnél-e nálunk foglalni. Amennyiben a fenti feltételek megfelelnek számodra akkor nincs más dolgod mint, hogy felvedd velünk a kapcsolatot

up