Tenyészállomány

Afrodité

Afrodité

Nem: Nőstény Név: Evening SunBeam Glow Minta: rozettás Született: 2017-04-15

Afrodité az első macska, ami tenyészetünkbe érkezett és boldogítja mindennapjainkat. Afroditéra kifejezetten jellemző: bújós nőstény és egyben ölcica, aki imádja ha dögönyözik. Jól kijön társaival és az emberekkel. Bundája rozettás, mely a galériában megtekinthető. Gyönyörű nőstény macska, mely egyrészt külsejében másrészt pedig viselkedésében magában hordozza a fajta tulajdonságait és jellemét.

 

Afrodité képeinek megtekintése
Alina

Alina

Nem: Nőstény Név: Heaven Ly Rosettes Alina Minta: rozettás Született: 2021-02-27

Alina elképesztő különleges rozettáival és sportosságával egy igazi nagymacska kicsi példánya. Méltósága a vérében van, hisz világbajnok cicák leszármazottja. Nem adja könnyen magát, az ő szeretetéért bizony keményen meg kell dolgozni, de minden fáradtságot megér. Sportos cica, játszi könnyedséggel hódít meg bármilyen magasságot, légies mozgással lenyűgöző dolgokra képes.

Alina képeinek megtekintése
Bubu

Bubu

Nem: Hím Név: Heaven Ly Rosettes Nutella Minta: márványos Született: 2017-03-28

Bubu az egyetlen kandúr macska a tenyészetünkben. Bubu legfőképp azért került hozzánk, hogy Afroditét boldogítsa minden értelemben. Természetesen Bubu pár  perc alatt nagy kedvencünk lett, kicsi családunk teljesértékű tagja. A kandúrunk legfőbb jellemzője, hogy rendkívül beszédes, kommunikatív. Szelíd cica, amivel a nőstényeket leveszi a mancsukról. Márványos bundája gyönyörű és selymes. Termetes, izmos macska, de szelíd jelleme miatt mégsem Ő az úr a házban. 

Bubu képeinek megtekintése
Candy

Candy

Nem: Nőstény Név: Heaven Ly Rostettes Candy Minta: rozettás Született: 2021-03-16

Az imádnivaló. Candy a legkiváncsibb, legbújósabb, legjátékosabb, legkedvesebb cica a tenyészetünkben. Ő érkezett időben utolsónak, de őt nem lehet utolsóként kezelni. Gyönyörű rozettás mintájánál csak a természete lenyűgözőbb. Szerelem első, második és utolsó látásra.

Candy képeinek megtekintése
Lizi

Lizi

Nem: Nőstény Név: Heaven LY Rosettes Thea Minta: rozettás Született: 2017-06-04

Lizi a legújabb családtagunk. Nemrég került tenyészetünkbe, még kiscica. Rá leginkább az jellemző, hogy kicsi a bors, de erős. Játékos és rendkívül aktív, aki jellemével feldobja a mindennapokat és bosszús perceket okoz társainak, akik ettől függetlenül is szeretik. Lizi külsejét hatalmas rozettás "foltok" borítják, amiktől egy igazi vadmacskának tűnik. A vadmacska külső ellenére egy szelíd, barátságos, dorombolós, bújós kiscica. 

Lizi képeinek megtekintése
Olimpia

Olimpia

Nem: Nőstény Név: Heaven Ly Rosettes Olimpia Minta: rozettás Született: 2019-10-15

Kis termetű vörös színű rozettás cicánk mindenki kedvence. Nem is nyávog, hanem kedvesen prüntyög az embernek.  Hosszabb kirándulások után nem enged minket sehova, napokig fekszik az ölünkben és dagaszt, dorombol, dagaszt. Veszekedésekben mindig a gyengébbik fél oldalára áll, igazi békebíró. Kölykeit nagy aggódással neveli, a széltől is óvja őket. Bubuval a hétköznapokban igazi szerelmespár, elválaszthatatlan barátok.

Olimpia képeinek megtekintése
up